Individueel en op maat gemaakt begeleidingsplan

De zomer komt er aan en de bikini’s worden langzamerhand weer uit de kast gehaald. Maar oh jee... ongemerkt en ongewild zijn er weer wat vetrolletjes bijgekomen.

Wil je daar nu eindelijk iets aan doen, maar weet je niet hoe en waar te beginnen? Of heb je een steuntje in de rug nodig of zelfs een stok achter de deur?

Heb je al talloze diëten geprobeerd zonder blijvend resultaat?

En al die adviezen over gezonde voeding.. wat kan je geloven en wat niet?

Zou je wel eens een voedingsadvies willen krijgen dat zoveel mogelijk bij jouw leef en voedingsgewoonten past?

Of denk je dat emotie een rol speelt bij jouw eetgedrag?

Voor al deze vragen en nog meer, ben je bij mij aan het goede adres!

Door mijn jarenlange ervaring in de gezondheidszorg, aangevuld met het diploma gewichtsconsulent, geef ik jou deskundige, professionele begeleiding die zoveel mogelijk aansluit bij jouw wensen.

Samen met jou kan ik een individueel en op maat gemaakt begeleidingsplan opstellen. Hoe lang dat mag duren, maak jij zelf uit.

Ook kan ik een eenmalig voedingsadvies geven bij mij op locatie, of bij jou thuis. Tevens is het mogelijk om een online voedingsadvies aan te vragen.

Voor meer informatie, ga naar mijn website: www.hannedejager.nl of bel mij voor een afspraak en/of meer informatie: 06-30763141

Over Gewichtsconsulent Hanne de Jager

Dit bericht is geschreven door Gewichtsconsulent Hanne de Jager. Het bedrijf valt onder coaching uit Nieuwegein. Trefwoorden van Gewichtsconsulent Hanne de Jager uit Nieuwegein : gewichtscontrole, gewicht verliezen, gezonde voeding, voedingsconsulente. voedingsadviesbureau, voedingsadviseuse, praktijk voor voedingsadvies, gediplomeerd gewichtsconsulent.

Lees meer over Gewichtsconsulent Hanne de Jager.