ZONDAG 18 SEPTEMBER - Lichaamsproces training

Van 10:00 - 17:00 uur Locatie: LifeJoy, Tiel

ZONDAG 18 SEPTEMBER - Lichaamsproces training

‘De Access Lichaamsprocessen zijn een uitnodiging voor meer gemak, meer zachtheid, meer potentie en meer plezier met je lichaam. Wat als je lichaam een kompas of gids is voor de geheimen, mysteries en magie van het leven?’ Gary Douglas

Lichaamsprocessen zijn energieën die een lichaam kunnen helpen veranderen en transformeren. Elk van deze dynamische processen kan worden uitgevoerd als hands-on behandelingen die het lichaam uitnodigt om te beginnen met genezen EN zichzelf te creëren.

De lichaamsprocessen werken door op het cellulair geheugen. Het gaat hierbij om alles wat in onze cellen vastzit aan degeneratie, ziekte en disharmonie. Het is de opstapeling van kleine trauma momenten en stress dat steeds meer ongemak creëert totdat het zich uit in iets wat fysiek zichtbaar en vaak ook voelbaar is.

Tijdens deze dag ontvang en geef je een lichaamsproces en daarna mag je deze behandeling ook in je praktijk geven of uitwisselen met anderen die de behandeling kennen.

We beginnen met een proces dat zich richt op delen van het lichaam die overbelast zijn of uitgeput en waar we niet meer tot ontspanning kunnen komen. Dit proces nodigt je lichaam uit om los te laten en weer naar diepe ontspanning te gaan zodat er meer flexibiliteit in je lichaam ontstaat.

Het 2e proces van de dag richt zich op waar jouw lichaam van buitenaf door gecontroleerd wordt. Het is een proces dat jou toelaat om te zien waar je gehersenspoeld wordt om van daaruit weer naar je eigen weten te gaan. Om te kunnen kiezen wat jij weet er daadwerkelijk een bijdrage is voor je lichaam. Dit proces is ook een grote bijdrage voor mensen die gevaccineerd zijn voor C. en met onverklaarbare klachten en symptomen lopen sinds die tijd. Het bevrijdt het lichaam van ballast dat van buitenaf wordt toegebracht zowel fysiek als mentaal.

Deze 2 processen zijn los te kiezen of samen!

Deelnemers van deze training hebben gigantische veranderingen met hun lichaam en in hun leven gemerkt zoals;

- Veranderingen in grootte en vorm van hun lichaam - Verlichting van pijn en ziekten - Meer energie - Beter slapen - Loslaten van oude emotionele en mentale blokkades - Verlichting van depressie en angst

Deze trainingen nodigen je uit om het gesprek met je lichaam echt aan te gaan en van daaruit is alles mogelijk!

Praktisch: Locatie; LifeJoy in Tiel Tijd; 10.00-13.00u & 14.00-17.00u Investering; 75,- per lichaamsproces of 125,- voor beide lichaamsprocessen Inclusief; hapjes & drankjes, een instructiekaart en certificaat

We ontmoeten jou en je mooie lichaam graag!

Liefs Brendan & Gabi

Geplaatst op donderdag 15 september 2022.

Over InnerWaarde - Gabi van Putten

Dit bericht is geschreven door InnerWaarde - Gabi van Putten. Het bedrijf valt onder coaching uit Nieuwegein. Trefwoorden van InnerWaarde - Gabi van Putten uit Vianne : innerlijke waardering, persoonlijke coaching, persoonlijke begeleiding, eigenwaarde hervinden, Access Consciousness, coaching, coaching praktijk, vertrouwen in jezelf terug vinden,Access Bars, coaching voor kinderen, coaching voor het gezin,.

Lees meer over InnerWaarde - Gabi van Putten.