Yogacentrum Jeshiva in Nieuwegein

Yogacentrum Jeshiva: Kom geheel tot ontspanning.

Over Yogacentrum Jeshiva

Yogacentrum Jeshiva valt onder de rubriek yoga en meditatie uit Nieuwegein.

Op zoek naar een yogacentrum waar je helemaal kunt ontspannen en tot rust kan komen? Dan ben je bij Yogacentrum Jeshiva helemaal aan het juiste adres. De drijvende kracht achter Yogacentrum Jeshiva is Willen de Stigter. Willem heeft ruime ervaring als het aankomt op het geven van yogalessen. Tevens heeft Willen een eigen werkwijze ontwikkeld op basis van de voetzonereflexmassage.

De lessen die gegeven worden bij Yogacentrum Jeshiva zijn voor zowel jong als oud. Zo biedt Yogacentrum Jeshiva ook de mogelijkheid aan tot kinderyoga.

Yoga maakt je alert waardoor je minder snel uit balans raakt en je sneller herstelt wanneer dit nodig is. Door regelmatig yoga te beoefenen wordt je lichaam soepeler en kan je energie makkelijker doorstromen. De gegeven oefeningen zijn gericht op inspanning/ontspanning en de ademhaling. Tevens kun je bij Yogacentrum Jeshiva terecht voor meditatie.

Voor meer informatie en de contactgegevens kan je een kijkje nemen op de website van Yogacentrum Jeshiva.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Yogacentrum Jeshiva uit de rubriek yoga en meditatie uit Nieuwegein is gevestigd aan de Ansinghlaan 58 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-49980767.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Yogacentrum Jeshiva zijn o.a. :