Wouter Tolkamp Life-Coaching & Persoonlijk leiderschap in Utrecht

Wees nieuwsgierig en groei. Life-coaching, workshops en trainingen

Over Wouter Tolkamp Life-Coaching & Persoonlijk leiderschap

Wouter Tolkamp Life-Coaching & Persoonlijk leiderschap valt onder de rubriek coaching in Nieuwegein.

Dat wat je aandacht geeft, groeit. Ook gewoonten, gedachten en gevoelens.

Wil je als persoon groeien en vrijer zijn? Wil je je eigen gedrag en patronen eens onderzoeken? Ben je zoekende naar wat je wil? Ben je nieuwsgierig naar jezelf? Waar geef jij aandacht aan? Wat voed jij? En wat voedt jou? Dan is Life-Coaching iets voor jou.

Persoonlijke begeleiding of Life-Coaching kan iets voor je zijn als je vragen hebt over hoe jij de dingen doet, als je merkt dat het niet zo loopt als jij het wilt in je leven. Ik begeleid mensen om meer in verbinding te leven met hun verlangens. Dat is een proces dat begint met nieuwsgierig worden. Welke vragen heb je eigenlijk? Welke verlangens leven in jou? Waar heb jij oprecht behoefte aan? Pas als je die vragen uitspreekt, begint de verandering.

Naast Life Coaching en trainingen persoonlijk leiderschap geef ik ook losse avonden, themadagen, workshops en dergelijke. Soms alleen en soms met anderen. Neem een kijkje voor de agenda op mijn website.

Persoonlijk leiderschap: Leiding geven begint bij zelfkennis. Je kunt het leren om impact te hebben door authentiek te zijn. Jezelf leren kennen, je uitspreken, je kwetsbaarheid tonen en zo jezelf effectief inzetten voor anderen. Dàt is persoonlijk leiderschap. Benieuwd hoe?

In de context van patronen gaat het over zicht krijgen op je onbewust gedrag. Een gedragspatroon herken je als je in vergelijkbare situaties reageert op eenzelfde manier. Een manier die niet helpt in die situatie, vaak wat kinderachtig is, aanvallend, verstarrend of juist ontwijkend. Je omgeving ziet het patroon meestal sneller dan jijzelf. Het gedrag leidt bijvoorbeeld tot ruzies of het leidt ertoe dat mensen je minder serieus nemen, je niet langer horen of zien, niet weten waar ze aan toe zijn of zelf kinderachtig reageren op jou.

Je kunt leren om niet de sterke patronen te volgen, maar iets anders in te zetten. Het vraagt bewuste aandacht om te luisteren naar die stemmen in jezelf die zoveel zachter klinken dan het luide, alles overstemmende ego dat jou wil beschermen. Durf jij te luisteren naar je verlangen?

Ik ben Wouter; aanwezig met aandacht en nieuwsgierigheid. Wil je meer informatie, klik dan eerst even door naar mijn website hier rechts.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wouter Tolkamp Life-Coaching & Persoonlijk leiderschap uit de rubriek coaching uit Nieuwegein is gevestigd aan de Oude Kerkstraat 32 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19199011.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Wouter Tolkamp Life-Coaching & Persoonlijk leiderschap zijn o.a. :