Willis Sportmassage in Nieuwegein

Willis Sportmassage uit Nieuwegein heeft geen profiel.

Wat doet Willis Sportmassage in Nieuwegein

Willis Sportmassage is een massage uit Nieuwegein. Men is gevestigd aan de Weesperveste 18. Het telefoonnummer van Willis Sportmassage in Nieuwegein is 06-27091114.

Is Willis Sportmassage in Nieuwegein uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Nieuwegeinonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Willis Sportmassage in Nieuwegein valt onder de rubriek massage. Een massage uit Nieuwegein levert onder andere :

Willis Sportmassage is een organisatie waar u terecht kunt voor sport en ontspanningsmassage of verzorging van sporters zoals intapen. Willis sportmassage is een eenmanszaak gevestigd in Nieuwegein. Willis Sportmassage is begonnen door de aangeboren interesse in het menselijk lichaam, de wil om spieren weer te laten ontspannen. De eigenaar en tevens enige medewerker is in de techniek begonnen maar had Fysiotherapeut moeten worden, dit probeert hij deels als nog in te halen en verder uit te breiden. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander massage

  • Caring 4 You

    Caring 4 you: Ontspanningsmassage.. Trefwoorden van Caring 4 You : massagepraktijk, massage behandeling, dynamische massage, klassieke massage, hotstone massage, wax behandeling, ontspanningsmassages, thuis massage, stoelmassage, zwangerschapsmassage, .

    tel. 06-52037889, Lode Zielenshove 16, 3437BH in Nieuwegein

    Meer over Caring 4 You contact