Twenty 4 nails and more nagelstudio in Nieuwegein

Twenty 4 nails and more nagelstudio:

Over Twenty 4 nails and more nagelstudio

Twenty 4 nails and more nagelstudio valt onder de rubriek nagelstudio uit Nieuwegein.

Wilt u uw nagels laten doen of bijvoorbeeld uw haar voller en langer laten lijken met hairextensions? Dan bent u bij Twenty 4 nails and more helemaal aan het juiste adres.

Uw handen zijn haast nog belangrijker dan mooie kleding, sieraden en schoenen. U gebruikt uw handen immers elke dag en ze vallen iedereen op.

Mijn naam is Andrea en het is mijn taak om uw nagels er netjes en verzorgd uit te laten zien. Dit doe ik in mijn prettig ingerichte studio. Bij ons is uw behandeling ontspannen en gezellig en kunt u het wel een uitje noemen.

Ik kan acryl of gelnagels bij u zetten. Ik gebruik hiervoor het nieuwe systeem polygel. Polygel is een nieuw product op de markt. Ook kunt u bij mij terecht voor hairextensions.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met mij worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Twenty 4 nails and more nagelstudio uit de rubriek nagelstudio uit Nieuwegein is gevestigd aan de Herman Heijermanshove 67 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19008550.

Diensten en producten voor nagelstudio

Trefwoorden die horen bij Twenty 4 nails and more nagelstudio zijn o.a. :