Thea's Kleding Atelier in Nieuwegein

Thea’s Kleding Atelier

Over Thea's Kleding Atelier

Thea's Kleding Atelier valt onder de rubriek kleermaker in Nieuwegein.

Thea’s Kleding Atelier werd opgericht op 1 november 1997 in nieuwegein.

In 1985 ging ik naar de modevakschool waar ik in 1990 het coupeuse-diploma heb gehaald. Nooit gedacht dat ik die school zo leuk zou vinden.

Maar daarvoor maakte ik ook al kleding, voor mijn kinderen, voor mijzelf, zelfs voor buurmeisjes. Ik herinner mij hoe mijn moeder vroeger zelf ook de kleding voor mij maakte.

Het leukste van kleding repareren is dat ik problemen voor andere mensen kan oplossen. Die nieuwe jas die achter een deur is blijven haken of de fantastische spijkerbroek die toch net iets te lang is: dat zijn de problemen die ik oplos. En de kleding hoeft u niet weg te gooien! Het is ook nog eens beter voor het milieu en het is goedkoper dan een nieuw kledingstuk te kopen!

Heeft u wellicht interesse in een specialist in kleding reparatie? Neem dan eens een kijkje op mijn website. op de website staat nog veel meer informatie en de tarieven die ik hanteer.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Thea's Kleding Atelier uit de rubriek kleermaker uit Nieuwegein is gevestigd aan de Karosdrift 97 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22523247.

Diensten en producten voor kleermaker

Trefwoorden die horen bij Thea's Kleding Atelier zijn o.a. :