Simon Lévelt in Nieuwegein

Simon Lévelt: Koffie & thee sinds 1817.

Over Simon Lévelt

Simon Lévelt valt onder de rubriek webshop uit Nieuwegein.

Simon Lévelt heeft al 200 jaar een passie voor thee en koffie. Logisch dus dat ons vakmanschap ongeëvenaard is. En dat niet alleen. Zorg voor mens en milieu staat bij al onze producten voor op. Bij ons vind je de lekkerste koffie en thee, van de allerbeste kwaliteit. Ontdek de smaken en deel de passie.

Simon Lévelt heeft meer dan 40 koffie & thee speciaalzaken in Nederland en België. In deze winkels kun je kiezen uit ons zeer uitgebreide en steeds wisselende assortiment. De koffie wordt voor jou vers gemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op de zet methode en apparatuur. En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt een passende thee. Afkomstig uit alle windstreken.

Tegenwoordig kun je ook onze koffieapparaten, heerlijke koffiebonen, melanges en nog veel meer bestellen op onze website. Kijk nu op onze website en zie welke koffie of thee het beste bij jou past.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Simon Lévelt uit de rubriek webshop uit Nieuwegein is gevestigd aan de Markt 28 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-7370159.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Simon Lévelt zijn o.a. :