Restauratie Atelier Louws in Nieuwegein

Restauratie Atelier Louws: Voor schilderijen en lijsten.

Over Restauratie Atelier Louws

Restauratie Atelier Louws valt onder de rubriek galerie in Nieuwegein.

U kunt bij Restauratie Atelier Louws terecht voor schilderijen en lijsten. De diensten die Restauratie Atelier Louws kan aanbieden: Schoonmaken van schilderijen, vernis verwijderen en schilderijen bedoeken of doubleren.

Voordat Restauratie Atelier Louws u schilderij gaat restaureren zullen er diverse testen plaats vinden. De werkzaamheden die gedaan moeten worden en de kosten zullen in een vrijblijvende offerte voor u opgesteld worden. Daarin worden diverse opties en de meerprijs daarvan ook vermeld worden.

Tijdens de restauratie zal Restauratie Atelier Louws veel foto's maken, de foto's kunnen het verloop van de werkzaamheden goed laten zien. Het materiaal zal verwerkt worden in een eindrapportage.

Ook wanneer u wilt weten wat uw schilderij waard is, kan Restauratie Atelier Louws voor u bemiddelen in de taxatie daarvan.

Voorbeelden en meer informatie ziet u op de website terug. Heeft u een vraag of wilt u de mogelijkheden bespreken? Schroomt u dan niet om contact op te nemen met Restauratie Atelier Louws.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Restauratie Atelier Louws uit de rubriek galerie uit Nieuwegein is gevestigd aan de Klaproosstraat 36 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-49860555.

Diensten en producten voor galerie

Trefwoorden die horen bij Restauratie Atelier Louws zijn o.a. :