P. Nagtegaal loodgieter & badkamerrenovatie in Nieuwegein

P. Nagtegaal Loodgietersbedrijf en Badkamerrenovatie

Over P. Nagtegaal loodgieter & badkamerrenovatie

P. Nagtegaal loodgieter & badkamerrenovatie valt onder de rubriek loodgieter in Nieuwegein.

Welkom bij P. Nagtegaal loodgieter & badkamerrenovatie,

Inmiddels zijn wij een gevestigde naam in de regio Utrecht. Wij mogen vele tevreden klanten tot onze vaste klantenkring rekenen. Dit hebben wij bereikt door een zorgvuldige werkwijze en het leveren van topkwaliteit tegen een gunstige prijs. Wij streven altijd naar het absoluut leveren van maatwerk, daarom zullen wij altijd op locatie de situatie opnemen. Wij luisteren ook altijd goed naar de wensen en behoeften van de klant en het beschikbare budget.

-De complete installatie van badkamers en keukens, inclusief alle bijkomende werkzaamheden -De aanleg en het onderhoud van centrale verwarmingsinstallaties -Het onderhoud of vervangen van dakgoten en overige dakwerken

Naast badkamers kunnen wij ook een nieuwe keuken voor u plaatsen of de renovatie verzorgen. Ook dit bieden wij aan als totaalpakket. Wij plaatsen de keuken van uw wensen en monteren de gewenste apparatuur. Ook de betegeling, het plaatsen van de leidingen en de aanleg van de elektriciteit kunnen wij volledig verzorgen.

In geval van calamiteiten zij wij snel ter plaatse. Heeft last van lekkage? Dan wilt u zo snel mogelijk geholpen worden om verdere schade aan het interieur te voorkomen. P. Nagtegaal loodgieter en badkamerrenovatie in Nieuwegein staat voor u klaar.

Ook voor de aanleg van centrale verwarmingsinstallaties kunt u ons inschakelen, wij plaatsen de CV ketel, de radiatoren en zorgen voor een goede afregeling. Hierdoor bent u verzekerd van een langdurig storingsvrij functioneren van uw CV installatie. Ook het onderhoud nemen wij graag voor onze rekening. Een goed onderhouden centrale verwarmingsketel levert het optimale rendement. Laat uw CV installatie dus periodiek nazien en onderhouden door ons. Hiermee voorkomt u op termijn problemen en mogelijk hoge kosten.

Voor meer informatie kunt u onze website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

P. Nagtegaal loodgieter & badkamerrenovatie uit de rubriek loodgieter uit Nieuwegein is gevestigd aan de Donkeregaarde 5 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29503320.

Diensten en producten voor loodgieter

Trefwoorden die horen bij P. Nagtegaal loodgieter & badkamerrenovatie zijn o.a. :