Nicole Helpt ! in Utrecht

Hypnotherapie & Coaching

Over Nicole Helpt !

Nicole Helpt ! valt onder de rubriek coaching in Nieuwegein.

Mevr. Nicole E. Zonderhuis is de drijvende kracht achter Nicole Helpt! Ik ben spiritueel leraar, coach en hypnostherapeut. Ik ben geschoold in sjamanisme, hooggevoeligheid, leerproblemen, Maya astrologie, psychologische methode PRI (basis), regressie, systemisch werk, Davis Counceling (Basis) , hypnose en meer.

Ben je op zoek naar een coach omdat je de weg kwijt bent of door de bomen het bos niet meer ziet? Heb je last van angsten, eetproblemen, depressieve klachten of een verslaving? Of zie je dat je kind problemen heeft met leren? Zoek dan niet verder je bent aan het juiste adres bij Nicole Helpt! Ik biedt je laagdrempelige hulp.

Voor wie kun je terecht bij Nicole Helpt:

- Jeugd

- Volwassenen

- Leer problemen bij kinderen ( of volwassenen)

Ik kijk en luister naar wat jij nodig hebt en werk daarbij geen lijstje af. Ik ben een coach die in staat is goed te luisteren en geen afgestudeerde psycholoog.

Ben je geïnteresseerd ? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van Nicole Helpt! U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Nicole Helpt ! uit de rubriek coaching uit Nieuwegein is gevestigd aan de Melis Stokestraat 10-Bis in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0302721887.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Nicole Helpt ! zijn o.a. :