Mind & Body Balance Nieuwegein in Nieuwegein

Mind & Body Balance | Een ontspannende ervaring.

Over Mind & Body Balance Nieuwegein

Mind & Body Balance Nieuwegein valt onder de rubriek massage in Nieuwegein.

Bij Mind & Body Balance in Nieuwegein komt de aandacht voor de klant op de eerste plaats. Zij probeert altijd een persoonlijke relatie met haar klanten op te bouwen zodat zij zich meer op hun gemak voelen. Zoals voor de behandeling een praatje maken onder het genot van een kopje thee en een chocolade koekje creƫert zij een ontspannen atmosfeer. Op die manier komen de klachten boven en kan zij op dat moment zien wat voor de klant de beste behandeling is.

Tijdens de massage kan achtergrondmuziek ontspannend werken, maar het kan ook een bron van stress zijn. Klanten kunnen bij Mind & Body Balance ook hun favoriete muziek kiezen. De behandelingen bij Mind & Body Balance worden niet uitgevoerd volgens de klok. Heel vaak komen klachten naar boven die extra aandacht nodig hebben, die worden opgelost en de massage gaat gewoon door totdat de hele behandeling totaal is afgerond.

Bij Mind & Body Balance is de belangrijkste regel; de klant moet tevreden weggaan.

Mind & Body Balance geeft onder andere deze massages:

- Ontspannende massage

- Vitaliserende massage

- Voetmassage

- Wellness massage

- Hot Stone massage

Voor meer informatie over de mogelijkheden, tarieven of een afspraak maken, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mind & Body Balance Nieuwegein uit de rubriek massage uit Nieuwegein is gevestigd aan de Dukatenburg 3 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53782470.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Mind & Body Balance Nieuwegein zijn o.a. :