Massagepraktijk Koetsier in Nieuwegein

Door middel van massage herstellen of ontspannen op een natuurlijke manier.

Over Massagepraktijk Koetsier

Massagepraktijk Koetsier valt onder de rubriek massage uit Nieuwegein.

Je bent van harte welkom in mijn massagepraktijk in Nieuwegein waar ik je graag van kan dienst ben met een massage. Vertel waar je behoefte aan hebt en ik maak een oplossing op maat voor je, die gegeven wordt in een ontspannende omgeving.

Massage is heel veelzijdig: niet alleen ontspanning en rust maar ook het oplossen van vaak pijnlijke aandoeningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lage rugpijn, schouderpijn en nekpijn

Ontspannen Wat is er heerlijker dan genieten van een ontspannende massage? Tijdens een massage word je even helemaal gefocust op je lijf en komen lichaam en geest tot rust. Het ondergaan van een massage is de ultieme manier om helemaal op te laden en vrij te raken van aanwezige stress.

Klachtgerichte massage Bij een klachtgerichte massage wordt er gemasseerd naar aanleiding van een specifieke (pijn) klacht. De klacht staat centraal, maar het kan maar zo zijn dat er ook andere gebieden gemasseerd worden. Er wordt namelijk verder gekeken dan alleen het klachtgebied. Het hele lichaam staat met elkaar in verbinding. Wil je doelgericht werken aan een (pijn)klacht, dan is deze massage hier geschikt voor. Door de gebruikte massagetechnieken wordt het lichaam geprikkeld zijn herstelmechanismen te activeren.

Aandoeningen Er zijn veel aandoeningen die geheel of gedeeltelijk opgelost kunnen worden door massage. Denk hierbij aan pijn in arm, schouder, rug of nek aandoeningen maar ook bijvoorbeeld obstipatie. Kijk in het aandoeningen menu om een overzicht te zien van veel voorkomende aandoeningen die behandeld kunnen worden met massagetechnieken.

Aanvulling op een specialistische behandeling Massage kan ook gebruikt worden als aanvulling op een behandeling van een specialist (fysiotherapeut, chiropractor etc.). De massage completeert dan die behandeling en versnelt daarmee het herstel (overleg dit wel van tevoren). Ik hoop je te mogen verwelkomen in mijn praktijk


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Sylvia Stam woensdag 23 mei 2018

4,5 sterren

“Ik ben voor een ontspanningsmassage gegaan van 1,5 uur. Waar nodig en in overleg koos Gertjan voor de klassieke variant of voor cupping. Gewenste resultaat bereikt!. Gertjan is een zeer gedreven masseur, bij wie je je direct op je gemak voelt. Ik kan hem absoluut aanbevelen.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

Massagepraktijk Koetsier uit de rubriek massage uit Nieuwegein is gevestigd aan de Kameraarsweide 24 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51797631.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massagepraktijk Koetsier zijn o.a. :