Massagepraktijk Koetsier in Nieuwegein

Massagepraktijk Koetsier uit Nieuwegein heeft geen profiel.

Wat doet Massagepraktijk Koetsier in Nieuwegein

Massagepraktijk Koetsier is een massage uit Nieuwegein. Men is gevestigd aan de Kameraarsweide 24. Het telefoonnummer van Massagepraktijk Koetsier in Nieuwegein is 06-51797631.

Is Massagepraktijk Koetsier in Nieuwegein uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Nieuwegeinonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Massagepraktijk Koetsier in Nieuwegein valt onder de rubriek massage. Een massage uit Nieuwegein levert onder andere :

Je bent van harte welkom in mijn massagepraktijk in Nieuwegein waar ik je graag van kan dienst ben met een massage. Vertel waar je behoefte aan hebt en ik maak een oplossing op maat voor je, die gegeven wordt in een ontspannende omgeving. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Sylvia Stam woensdag 23 mei 2018

4,5 sterren

“Ik ben voor een ontspanningsmassage gegaan van 1,5 uur. Waar nodig en in overleg koos Gertjan voor de klassieke variant of voor cupping. Gewenste resultaat bereikt!. Gertjan is een zeer gedreven masseur, bij wie je je direct op je gemak voelt. Ik kan hem absoluut aanbevelen.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Ander massage

  • Caring 4 You

    Caring 4 you: Ontspanningsmassage.. Trefwoorden van Caring 4 You : massagepraktijk, massage behandeling, dynamische massage, klassieke massage, hotstone massage, wax behandeling, ontspanningsmassages, thuis massage, stoelmassage, zwangerschapsmassage, .

    tel. 06-52037889, Lode Zielenshove 16, 3437BH in Nieuwegein

    Meer over Caring 4 You contact