Massage praktijk Koetsier in Nieuwegein

Massage praktijk Koetsier, een weldaad voor lichaam en geest!

Over Massage praktijk Koetsier

Massage praktijk Koetsier valt onder de rubriek massage uit Nieuwegein.

Mijn naam is Gertjan Koetsier, het gezicht achter Massagepraktijk Koetsier. We leven in een tijd waarin alles snel en gehaast gaat, tijd voor jezelf is dan juist heel belangrijk alleen vergeten we dat allemaal weleens. In mijn praktijk vindt ik het heerlijk om mensen deze rust en ontspanning te geven in de vorm van een massage op een natuurlijke manier.

Bij mij kunt u terecht voor de volgende massagebehandelingen:

* Ontspanningsmassage; Deze massage is speciaal bedoeld om weer even helemaal tot rust te komen en weer te kunnen ontspannen, hierdoor zul je veel productiever worden en daarnaast bevordert het ook de doorbloeding van uw spieren en voert het afvalstoffen af. Deze massage kan tevens erg goed werken bij klachten zoals een burn-out of wanneer u last heeft van veel stress.

* Klassieke massage; Deze massage is speciaal bedoeld om de doorbloeding van de spieren te verbeteren, daarnaast is deze vorm van massage ideaal ter bevordering van het herstel van een medische ingreep of een blessure.

* Afslankmassage De afslankmassage is een revolutionaire massagetechniek waarbij cellulitis verdwijnt en de huid van heup, billen, bovenbenen en de buik strakker wordt. Bindweefselgrepen, zoals o.a. stevige knedingen maken het weefsel losser en soepeler en door de intensiteit van de massage wordt de bloedcirculatie bevorderd en worden vetdeeltjes en het teveel aan vocht afgevoerd. De huidomvang wordt minder en cellulitis verdwijnt. Op vrijwel elk gezond persoon kan de massage toegepast worden. Met deze massage val je niet af, maar je verliest gegarandeerd centimeters in omvang.

* cupping massage

Met behulp van de cupping massage kan de bloedsomloop plaatselijk worden gestimuleerd. Leuk om te weten is ook dat de huid op de plaatsen waar de vacuĆ¼m gezogen bokalen zich bevinden ook daadwerkelijk verkleurd, van licht rood naar donker paars. Wanneer dit gebeurt, dan start de massage met de glazen bokalen. Hierdoor kan er een diepe doorbloeding worden verkregen. Vanzelfsprekend moet de massage plaatsvinden op de blote huid. De verkleuringen in de huid blijven een paar dagen zichtbaar en zijn te vergelijken met blauwe plekken. Echter, de vlekken zijn een puur cosmetisch verschijnsel en doen geen pijn. Ook de massage zelf wordt niet als pijnlijk ervaren.

* bindweefselmassage Bindweefselmassage is een massage gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en cel vernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden. Bindweefselmassage verhelpt een groot aantal problemen (niet alleen spier problemen maar ook striae, migraine, darmproblemen etc.).

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massage praktijk Koetsier uit de rubriek massage uit Nieuwegein is gevestigd aan de Kameraarsweide 24 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51797631.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massage praktijk Koetsier zijn o.a. :

Nieuws van Massage praktijk Koetsier in Nieuwegein

Uitbreiding assortiment: medical taping

Uitbreiding assortiment: medical taping

Herstel snel door medical taping

Uitbreiding assortiment: bindweefsel massage

Uitbreiding assortiment: bindweefsel massage

Problemen verhelpen door bindweefsel massage

Uitbreiding assortiment: afslankmassage

Uitbreiding assortiment: afslankmassage

Nu ook afvallen door middel van massage