Marcrea Workshops in Nieuwegein

Creatieve workshops!

Over Marcrea Workshops

Marcrea Workshops valt onder de rubriek workshops uit Nieuwegein.

Mijn naam is Marleen de Ridder, het gezicht achter Marcrea Workshops. Ik geef diverse creatieve workshops waaronder, mozaïek workshops en workshops in het maken van decoratieve kransen van droge materialen. De workshops worden gegeven op een ongedwongen en vooral gezellige locatie waar je drie uur kan werken aan je eigen creatie onder het genot van een hapje en drankje.

Bent u van plan om binnenkort een leuk uitje te organiseren met je vriendinnen of heb je binnenkort een kinderfeestje waar je nog een leuke invulling voor zoekt, stop dan met zoeken en kom gezellig langs voor een leuke en leerzame workshop!

Ervaring is niet nodig, iedereen kan een workshop bij mij volgen, uiteraard krijgt u de nodige hulp zodat iedereen aan het eind van de avond of middag met een mooie eigen creatie naar huis gaat.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marcrea Workshops uit de rubriek workshops uit Nieuwegein is gevestigd aan de Nereusburg 66 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14926751.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Marcrea Workshops zijn o.a. :

Nieuws van Marcrea Workshops in Nieuwegein

KERST WORKSHOPS !

KERST WORKSHOPS !

Wil jij ook een mooie kerst krans of kerst guirlande maken? Meldt je dan snel aan bij een gezellige kerst workshop van Marcrea-workshops !

Decoratieve kransen workshops !

Decoratieve kransen workshops !

Workshop herfstkrans en herfststuk maken.