Marcrea Workshops in Nieuwegein

Marcrea Workshops uit Nieuwegein heeft geen profiel.

Wat doet Marcrea Workshops in Nieuwegein

Marcrea Workshops is een workshops uit Nieuwegein. Men is gevestigd aan de Nereusburg 66. Het telefoonnummer van Marcrea Workshops in Nieuwegein is 06-14926751.

Is Marcrea Workshops in Nieuwegein uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Nieuwegeinonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Marcrea Workshops in Nieuwegein valt onder de rubriek workshops. Een workshops uit Nieuwegein levert onder andere :

Mijn naam is Marleen de Ridder, het gezicht achter Marcrea Workshops. Ik geef diverse creatieve workshops waaronder, mozaïek workshops en workshops in het maken van decoratieve kransen van droge materialen. De workshops worden gegeven op een ongedwongen en vooral gezellige locatie waar je drie uur kan werken aan je eigen creatie onder het genot van een hapje en drankje. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander workshops

  • GrachtenAtelier | CreatiefAtelier

    De leukste workshops van Nederland. Trefwoorden van GrachtenAtelier | CreatiefAtelier : netwerkbijeenkomsten, borrels, teamuitje, private dining, Workshop Italiaans koken, Action painting, Bonbons maken, Bob Ross schilderworkshop, Mystery Cooking, leukste workshops van Nederland, inloopworkshops, workshop cadeau, online workshops, uniek cadeau, .

    tel. 06-43755744, Oudegracht aan de Werf 185, 3511 NE in Utrecht

    Meer over GrachtenAtelier | CreatiefAtelier contact website