Kringloopwinkel Nieuwe Hoop in Nieuwegein

Kringloopwinkel Nieuwe Hoop: Prachtige, gezellige & warme kringloopwinkel.

Over Kringloopwinkel Nieuwe Hoop

Kringloopwinkel Nieuwe Hoop valt onder de rubriek tweedehands winkel uit Nieuwegein.

Kringloopwinkel Nieuwe Hoop is een warme, gezellige en prachtige kringloopwinkel die diverse vestigingen heeft. Deze vestigingen staan in Nieuwegein, Rotterdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Dordrecht. U kunt bij Kringloopwinkel Nieuwe Hoop terecht voor diverse meubels, artikelen en spullen zoals een portemonnee of pareltjes. In alle winkels treft u altijd weer wat bijzonders aan.

Kringloopwinkel Nieuwe Hoop maakt werk van hergebruik. Daarnaast steunt Kringloopwinkel Nieuwe Hoop diverse goede doelen in uw buurt. Kringloopwinkel Nieuwe Hoop heeft ook een eigen haal- en brengservice en dat is wel zo gemakkelijk voor u. Kringloopwinkel Nieuwe Hoop is een stichting die ook dagbesteding, re-integratie en vrijwilligerswerk aanbiedt.

De vestigingen van Kringloopwinkel Nieuwe Hoop zijn ruim opgesteld. De winkel in Hendrik-Ido-Ambacht is ruim 1500m2 groot, De winkel in Nieuwegein 650m2, de winkel in Rotterdam 900m2 en de winkel in Dordrecht is ruim 700m2 groot. Kortom er is altijd voor ieder wat wils!

Heeft u een vraag aan Kringloopwinkel Nieuwe Hoop? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kringloopwinkel Nieuwe Hoop uit de rubriek tweedehands winkel uit Nieuwegein is gevestigd aan de Nedereindseweg 31 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-8783123.

Diensten en producten voor tweedehands winkel

Trefwoorden die horen bij Kringloopwinkel Nieuwe Hoop zijn o.a. :