Knus bij Ann in Nieuwegein

Knus bij Ann: Gezellige en persoonlijke sfeer.

Over Knus bij Ann

Knus bij Ann valt onder de rubriek kado winkel in Nieuwegein.

Bij KNUS kunt u terecht voor een heerlijke huiselijke en ontspannen sfeer onder het genot van een heerlijk bakje koffie of thee. Wij hebben verschillende soorten en onze koffie- en theesoorten zijn eerlijk, duurzaam en hebben de 'echte' smaak van vroeger.

Ook dragen alle producten bij aan een echt ouderwetse gezellige ervaring. Van de theelepeltjes tot de theepot, van de huisgebakken koekjes en taartjes tot de stoeltjes en het tafelkleed. En ook nog is alles wat je ziet is te koop. Zo kun jij die geweldige sfeer ook bij jou in huis creƫren.

Wij schenken een 100% 'hoogland' en 'gewassen' Arabica espresso koffie. Als deze koffie is afgekoeld zal het smaken naar een chocolade bonbon. Ook hebben wij 20 soorten verse thee. Wij werken samen met Tea Bar Amsterdam. Deze thee onderscheidt zich door kwaliteit, originaliteit en versheid. Het smaakt zoals het ruikt.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Knus bij Ann uit de rubriek kado winkel uit Nieuwegein is gevestigd aan de Dorpstraat 40 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41922102.

Diensten en producten voor kado winkel

Trefwoorden die horen bij Knus bij Ann zijn o.a. :