Kindercoach Ilse van Aanholt in Nieuwegein

Kindercoach Ilse van Aanholt: kindercoaching op maat. Aandacht voor groei en ontwikkeling.

Over Kindercoach Ilse van Aanholt

Kindercoach Ilse van Aanholt valt onder de rubriek coaching in Nieuwegein.

Als ouder wil je je kind graag gelukkig zien. Toch kan het zijn dat je kind niet lekker in zijn/haar vel zit.. Meestal is dit van voorbijgaande aard, maar soms kan het kind een steuntje in de rug gebruiken. Als ouders ga je dan op zoek naar advies en begeleiding. Vaak is de weg naar een psycholoog te zwaar en niet echt nodig. Dan is de kindercoach een mooi alternatief. Kindercoaching is een laagdrempelige, kortdurende vorm van begeleiding. Er wordt gewerkt aan inzicht, bewustwording en zelfvertrouwen van uw kind, waardoor het weer in zijn/haar kracht komt te staan!

Hoe ziet de begeleiding in mijn praktijk er uit? Vanuit de hulpvraag gaan we naar de kern van het probleem. Wat zijn de onderliggende overtuigingen, emoties en gedachten? Vervolgens gaan we werken aan het hieruit voortvloeiende, door het kind zelf geformuleerde, leerdoel. Stap voor stap! Er wordt gewerkt met de kennis en talenten die het kind al bezit. Soms is het zich daar niet van bewust. Samen gaan we op zoek! Eventuele ontbrekende vaardigheden worden, creatief en speels, ingeoefend en aangeleerd.

Kindercoach Ilse van Aanholt kan uw kind onder andere hulp bieden bij: - hooggevoeligheid - (faal)angst - boosheid, onvrede, slecht luisteren - verdriet bij verlies - teruggetrokkenheid, geen initiatieven durven nemen, moeilijk vriendjes kunnen maken - weinig of geen zelfvertrouwen, onzekerheid - negatief zelfbeeld - kind kan zich moeilijk uiten en verwoorden: thuis, met vriendjes of op school - moeite hebben met veranderingen: scheiding, nieuwe gezinssamenstelling - slecht slapen, fysieke klachten zonder aanwijsbare medische reden - pesten of gepest worden - moeite met sociale situaties - terugkerende belastende emoties of negatieve gedachtepatronen

Naast individuele begeleiding is het ook mogelijk om je kind deel te laten nemen aan de KRAGT training. Dit is een krachtige groepstraining voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Kinderen krijgen met deze training meer zicht op sociaal handelen Het kind wordt weerbaarder, krijgt betere sociale vaardigheden en meer zelfbewustzijn. Hierdoor krijgt hij/zij meer zelfvertrouwen.

Respect, veiligheid,warmte, aandacht en vertrouwen.staan in de begeleiding en trainingen voorop. Elk kind is uniek en elke hulpvraag is uniek. Kindercoaching op maat dus! Toekomst- en oplossingsgericht. Persoonlijk en met aandacht Meer informatie kunt u vinden op de website. Gratis intakegesprek.

Ilse van Aanholt Gediplomeerd kindercoach, Kragt trainer, Coach, NLP practitionar, leerkracht basisonderwijs


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kindercoach Ilse van Aanholt uit de rubriek coaching uit Nieuwegein is gevestigd aan de Frans Coenenhove 30 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33840564.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Kindercoach Ilse van Aanholt zijn o.a. :