JH Fotografie in Nieuwegein

JH Fotografie: Goed in beeld...

Over JH Fotografie

JH Fotografie valt onder de rubriek fotograaf in Nieuwegein.

De drijvende kracht achter JH Fotografie is Jennifer Hendriks - Molendijk. Jennifer is haar hele leven gepassioneerd bezig geweest met fotografie en zij heeft van haar passie haar werk kunnen maken.

Jennifer richt zich op bedrijfsfotografie. Zoekt u als bedrijf nieuwe portretfoto's voor uzelf of uw medewerkers? Of organiseert u een evenement of wilt u uw bedrijf promoten door bedrijfsfoto's/productfoto's? Vraagt u Jennifer dan eens naar de mogelijkheden. Jennifer is een allround fotografe en zij is gespecialiseerd in:

- Bedrijfsfotografie.

- Productfotografie.

- Sport/evenement fotografie (o.a. wedstrijdfotograaf FC Utrecht).

- Portretfotografie.

Jennifer richt zich momenteel ook op grafische vormgeving, omdat de combinatie met fotografie maakt dat zij nog meer creativiteit kwijt kan in het maken van huisstijlen, logo's en visitekaartjes, flyers en folders.

Wilt u voorbeelden zien van de foto's die Jennifer voor u kan maken? Dan kunt u op de website een kijkje nemen onder het kopje 'portfolio'.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan JH Fotografie? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Naast telefonisch contact, kunt u ook mailen naar info@jhfotografie.nl.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

JH Fotografie uit de rubriek fotograaf uit Nieuwegein is gevestigd aan de Reyerslaan 50 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-81944125.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij JH Fotografie zijn o.a. :