InnerWaarde - Gabi van Putten in Vianen

Pak de regie over je eigen gezondheid terug * Systemisch werk * Holistisch Hulpverlener * Lichaamstaal * Onderzoek impact diagnoses op herstelproces

Over InnerWaarde - Gabi van Putten

InnerWaarde - Gabi van Putten valt onder de rubriek coaching in Nieuwegein.

Hoeveel mensen hebben jou al verteld dat er iets niet goed is? Dat er iets mis is? Dat er iets behandeld of verbeterd moet worden?

Hoe vaak heb jij al het gevoel gehad in je leven dat je tekort bent geschoten? Dat je gefaald hebt? Dat je nooit aan alle verwachtingen kan voldoen?

Het kan natuurlijk wel kloppen dat er dingen niet fijn verlopen in je leven en dat je veel klachten hebt. Toch zit er een immens verschil vanuit welk oogpunt je dit benaderd.

Bij InnerWaarde kijken we naar JOU en jij bent het startpunt van iedere sessie.

Wie ben jij eigenlijk? Wat heb jij meegemaakt? Wat is de rode draad van jouw leven? Uit welk familiesysteem kom jij? Wat wordt er door jouw lichaam vertelt met de klachten die je ervaart? Wat hebben situaties die zich steeds herhalen met elkaar gemeen?

Met welke wens, welk verlangen, welke intentie wil en kan jij je leven vormgeven? En waar wordt dit nog belemmerd door trauma, overlevingsmechanismes en patronen?

Dit maakt niet dat er iets mis is met jou of dat je gefaald hebt. Dit betekent vooral dat jij momenteel ontzettend veel energie stopt in overleven en je op de automatische piloot jouw leven aan ‘spelen’ bent.

Bij problemen, moeilijke situaties, na trauma proberen we vaak oplossingen te vinden vanuit het kader dat we al kennen. Hierdoor blijven we vaak in dezelfde cirkels rondlopen en vergelijkebare situaties hercreëren omdat we meer aan symptoombestrijding doen dan daadwerkelijk te onderzoeken hoe iets ontstaan is.

Dat is ook hoe deze maatschappij ingericht is en wat we van jongs af aan leren. Is er een probleem? Hoe kom je er zo snel mogelijk van af? Aan de oppervlakte geeft dit vaak (kortdurende) oplossingen, maar het brengt geen blijvende verandering.

Bij InnerWaarde benaderen we dat anders. Om daadwerkelijk situaties te veranderen, trauma en/of ziekte te helen is het belangrijkrijk om naar de kern te gaan. Daarom gaan we de weg naar binnen.

Met verschillende technieken gaan we onderzoeken wat er in de basis ligt, want daar in de basis is waar je de verandering kan beginnen. Daarvoor is kennis nodig. Kennis van verschillende mogelijkheden die je kunt inzetten, maar ook de kennis van wie jij nu eigenlijk bent en wat het verhaal van jouw leven is.

Als je samenwerkt met InnerWaarde brengt jou dat helderheid en inzichten in wat er veranderd mag en kan worden zodat jij meer harmonie in je leven ervaart. Door het verwijderen van het oordeel op jezelf, het probleem, de klacht en de tekortkomingen, begint de beweging naar heling en transformatie.

InnerWaarde draagt hier graag aan bij zodat je een stevige fundering in jezelf creëert. Dan ontstaat er draagkracht om je leven op te bouwen en vorm te geven.

Jij mag weer kwaliteit van leven gaan ervaren, precies zoals dat bij jou past!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23577050.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij InnerWaarde - Gabi van Putten zijn o.a. :