GrachtenAtelier | CreatiefAtelier in Utrecht

De leukste workshops van Nederland

Over GrachtenAtelier | CreatiefAtelier

GrachtenAtelier | CreatiefAtelier valt onder de rubriek workshops in Nieuwegein.

We hebben twee prachtige grachtenpanden in Utrecht. Een grote werfkelder voor groepen tot maximaal 150 personen en in het andere pand een klein en groot atelier. Het achterhuis en ons zusje (GrachtenGalerie). Hierdoor kunnen we verschillende groepen een exclusieve ruimte bieden.

Wij bieden u "De leukste workshops van Nederland". Van Creatieve workshops tot culinaire workshops.

Onze top 5 meest gekozen workshops: 1. Mystery Cooking 2. Bob Ross schilderworkshop 3. Bonbons maken 4. Action painting 5. Workshop Italiaans koken

Daarnaast biedt onze locatie u een ideale plek voor netwerkbijeenkomsten, borrels, teamuitjes en private dining.

Op de hoogte blijven van de laatste trends, workshops en aanbiedingen van de leukste team- en bedrijfsuitjes? Schrijf u in via de website en laat uw mailadres achter.

De meeste workshops die wij aanbieden zijn bedoeld voor groepen. Iedereen die graag zou willen deelnemen aan een leuke workshop, maar niet met een grote groep is, kan zich alleen aanmelden of met klein groepje bij onze inloopworkshops. Graag wel even reserveren via onze website onder het kopje "Inloop workshops".

En geef ook eens een workshop cadeau! Leuk voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar. Een uniek cadeau: leuk om samen de delen of om weg te geven.

Heb je vragen of heb je speciale wensen voor je workshop? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag verder.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

GrachtenAtelier | CreatiefAtelier uit de rubriek workshops uit Nieuwegein is gevestigd aan de Oudegracht aan de Werf 185 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43755744.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij GrachtenAtelier | CreatiefAtelier zijn o.a. :