Engeltje Roos in Nieuwegein

Engeltje Roos uit Nieuwegein heeft geen profiel.

Wat doet Engeltje Roos in Nieuwegein

Engeltje Roos is een webshop uit Nieuwegein. Men is gevestigd aan de Donkeregaarde 68. Het telefoonnummer van Engeltje Roos in Nieuwegein is 06-13737048.

Is Engeltje Roos in Nieuwegein uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Nieuwegeinonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Engeltje Roos in Nieuwegein valt onder de rubriek webshop. Een webshop uit Nieuwegein levert onder andere :

Voor onze dekens en doeken zijn we altijd op zoek naar mooie, leuke en trendy stoffen uit Nederland en kunnen hiermee een gevarieerde en wisselende collectie aanbieden. Maar we zijn ook op zoek naar stoffen uit 3e wereldlanden, die we het liefst direct betrekken van vrouwen die in hun bestaan proberen te voorzien d.m.v. thuisweverijen. De eerste dekens & doeken gemaakt van stoffen uit Mali, Bangladesh, Nepal, India, Java, Oklahoma en Ghana staan al op de website, en stoffen uit Bali, Sumatra, Tanzania en Thailand liggen klaar om verwerkt te worden. Bij ieder product proberen wij informatie, zo mogelijk voorzien van foto's, te geven over de herkomst van de stof. Doordat onze dekens & doeken in ons atelier worden ontworpen en gemaakt is ieder exemplaar exclusief en uniek. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review