DR Body Contour & Face in Nieuwegein

DR Body Contour & Face is een professioneel praktijk, dat is gespecialiseerd in lichaams- en gezichtsbehandeling op cosmetisch gebied en gezondheidsbevordering.

Over DR Body Contour & Face

DR Body Contour & Face valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Nieuwegein.

Bent u op zoek naar een praktijk die u cellulitis bestrijding, endermologie voor het lichaam en gezicht, mesotherapie voor haaruitval, hydro -Skin ( skinbooster), anti-cellulite behandelingen ( sinaasappelhuid benen) , radio Frequentie ( verstrakking), collageen lichttherapie, cavitatie (vetophopingen), chemische peeling, massage, permanente make-up kan geven? Dan bent u bij Dr Body Contour & Face helemaal aan het juiste adres.

Bij ons vindt u gehele behandelingen, ook kunt u bij ons terecht voor huidverstrakking van het gezicht en lichaam met behulp van de professionele apparatuur die wij gebruiken, geven wij de beste resultaten en krijgt u van onze medewerkers volop aandacht, comfort en natuurlijk geven zij een professioneel inzicht.

Ook bieden wij verschillende behandelingen om af te slanken. Wij gebruiken alternatieve behandelmethoden. In deze methode wordt geen gebruik gemaakt van chirurgische ingrepen. Wij maken voor u een behandelingstherapie op maat waardoor het resultaat optimaal is.

Wilt u graag meer informatie over wat wij u kunnen bieden of wilt u weten wat de tarieven zijn? Neem dan eens een kijkje op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

DR Body Contour & Face uit de rubriek schoonheidssalon uit Nieuwegein is gevestigd aan de Ratelaar 39D in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-31276646.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij DR Body Contour & Face zijn o.a. :