De Spil in Nieuwegein

De Spil: Training | Doktersassistente.

Over De Spil

De Spil valt onder de rubriek coaching uit Nieuwegein.

Het gezicht achter De Spil is Tamara van Walsum. Tamara is in januari 2019 begonnen met haar eigen bedrijf De Spil. Tamara is een doktersassistent/triagist en dit vindt zij een ontzettend mooi beroep. Het beroep is heel veelzijdig en er is een groot verschil bij de diverse werkplekken.

Veel assistenten die nu op de poli werken, willen graag een overstap maken naar een huisartsenpraktijk. Deze overstap is echter erg groot, vooral voor de assistentes die voor 2012 de opleiding behaald hebben.

De assistentes hebben tegenwoordig veel meer verantwoordelijkheden en werkzaamheden, zoals triage. Dit kan onzekerheid opleveren. Dit is niet nodig want deze vaardigheden kunt u leren. Tamara wil graag met u in gesprek komen over wat u nodig heeft om hierin te kunnen groeien.

De Spil kan u training aanbieden over diverse onderdelen die van belang zijn voor een doktersassistente op de praktijk. U kunt hierbij denken aan de volgende trainingen: Trainingen in traigeren en diverse soorten software waar praktijken mee werken. U kunt hierbij denken aan Lean. Ook verzorgt De Spil een omscholing voor doktersassistente ziekenhuis naar doktersassistente huisarts.

De doktersassistente die voor De Spil werken, zijn allen gediplomeerd en hebben een triage diploma. Daarnaast hebben ze ook veel ervaring in diverse soorten praktijken.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Spil uit de rubriek coaching uit Nieuwegein is gevestigd aan de Heggerank 2 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15450499.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Spil zijn o.a. :