De Hollandse Pot En zo in Nieuwegein

Oer-Hollandse maaltijden in een modern jasje!

Over De Hollandse Pot En zo

De Hollandse Pot En zo valt onder de rubriek catering uit Nieuwegein.

Wat is er lekkerder dan een ouderwetse Hollandse pot op tafel te serveren en dan ook nog zonder kunstmatige hulpstoffen, in deze tijd schiet het goed en gezond koken er vaak bij in wegens het gebrek aan tijd of gewoonweg het gebrek aan kunde, wij nemen deze tijdrovende bezigheid van u over.

Wij zijn ervan overtuigd dat steeds meer mensen bewust gaan kiezen voor natuurlijke en gezonde producten, dus zonder veel bewerkte stoffen. Wij bereiden iedere dag het eten vers, en hierdoor zit er in onze groenten en aardappelen heel veel goeds – en nog meer lekkers!

Bij ons kan je elke week weer een andere maaltijd kiezen die wij dan met veel liefde en plezier voor u bereiden, daarna kiest u een tijdstip wanneer u wilt dat de maaltijd wordt bezorgd en je hoeft het enkel nog maar op te warmen in de magnetron en ben je verzekerd van een gezonde en heerlijke maaltijd.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Hollandse Pot En zo uit de rubriek catering uit Nieuwegein is gevestigd aan de Grote Waarde 19F in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 085-8770555.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij De Hollandse Pot En zo zijn o.a. :