Caring 4 You in Nieuwegein

Caring 4 you: Ontspanningsmassage.

Over Caring 4 You

Caring 4 You valt onder de rubriek massage in Nieuwegein.

In deze tijd van hectiek, drukte, spanning en stress, kan een massage het lichaam, en hierdoor ook de geest in een meer ontspannen staat terugbrengen. Zorgen voor, aandacht hebben voor en respect hebben voor, zijn de sleutelwoorden die de ontspanningsmassages tot een weldaad voor onze lichaam en geest maken.

De verschillende massages:

Zoveel mensen, zoveel wensen. Om tegemoet te kunnen komen aan diverse wensen op het gebied van ontspanningsmassages (zowel op het lichamelijk- maar ook het geestelijk vlak) zijn er verschillende methodes. Toch zijn de effecten hetzelfde: De massages leiden tot ontspanning! De volgende massages worden aangeboden:

- De Dynamische massage. - De Klassieke massage. - De Hotstone massage.

Een bijzonder zijstapje: De Zwangerschapsmassage

Tevens bied ik u de stoelmassage aan. Een laagdrempelige massage van 20 minuten, zonder oliƫn en u kunt uw kleding aan laten. Ook bied ik wax behandelingen aan. Wilt u meer informatie over mijn praktijk? Neem dan even een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Caring 4 You uit de rubriek massage uit Nieuwegein is gevestigd aan de Lode Zielenshove 16 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52037889.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Caring 4 You zijn o.a. :