BeMinded Coaching in Nieuwegein

– Coaching en trainingen voor vrouwen met een gedachtenstorm –

Over BeMinded Coaching

BeMinded Coaching valt onder de rubriek coaching uit Nieuwegein.

Bent u op zoek naar een coach speciaal voor vrouwen met een gedachtenstorm of een ‘druk hoofd’? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres! Mijn naam is Tanja van de Pol en ik ben het gezicht achter BeMinded Coaching. Bij mij kunt u terecht voor praktische/ online/ reguliere en creatieve coaching en verschillende soorten trainingen.

Een greep uit de mogelijke gebieden; * Conflicthantering (communicatie) * Zingeving, passie en visie (wat wil ik? waar word ik blij van?) * Stressmanagement * Verbetering van de persoonlijke balans * Verhogen van het zelfvertrouwen

Daarnaast geef ik trainingen:

* Tijd en planning * Persoonlijke balans * Zelfvertrouwen en eigenheid * Vrouwelijkheid en seksualiteit.

Ik help u graag om uw inzicht te vergroten, en daarnaast om van uw struikelblok(ken) een springplank te maken. Heeft u vragen met betrekking tot bovenstaande? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens. Of maak via mijn online kalender op de website een reservering voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BeMinded Coaching uit de rubriek coaching uit Nieuwegein is gevestigd aan de Florijnburg in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17878787.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij BeMinded Coaching zijn o.a. :