Assurantie en Makelaarskantoor Verweij B.V. in NIEUWEGEIN

Assurantie en Makelaarskantoor Verweij B.V. uit NIEUWEGEIN heeft geen profiel.

Wat doet Assurantie en Makelaarskantoor Verweij B.V. in NIEUWEGEIN

Assurantie en Makelaarskantoor Verweij B.V. is een verzekering uit Nieuwegein. Men is gevestigd aan de Rembrandthage 81. Het telefoonnummer van Assurantie en Makelaarskantoor Verweij B.V. in NIEUWEGEIN is 030-6022609.

Is Assurantie en Makelaarskantoor Verweij B.V. in NIEUWEGEIN uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Nieuwegeinonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Assurantie en Makelaarskantoor Verweij B.V. in NIEUWEGEIN valt onder de rubriek verzekering. Een verzekering uit Nieuwegein levert onder andere :

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

T.klerx woensdag 13 januari 2016

0,5 sterren

“Bemiddeld niet in uw belang! De bemiddelaar heeft na een aanrijding de gegevens (schaderaport, foto's, mijn kant van het verhaal ) niet doorgespeeld naar de verzekeraar. Terwijl ik hier de noodzaak van aangaf aangezien de auto al van voor tot achter in elkaar zat en ik met 5km p uur tegen de achterbumper aan ben gereden, en hoogstens een bumper heb beschadigt. De verzekeraar heeft de tegenpartij ruim 1900 euro uitgekeerd omdat Joop Verweij niet mijn gegevens heeft doorgegeven. Ook niet na keer op keer mailing en telefoontjes met de vraag: hoe zit het met de schade afhandeling? Er wordt toch geen schade verhaalt waar ik niet schuldig aan ben? " Maak je geen zorgen, we volgen de afhandeling van de schade nauwgezet" zegt Joop Verweij. Na zelf op onderzoek uit te gaan kom ik erachter dat het allemaal gelogen is. Joop Verweij heeft nooit contact gemaakt met de verzekeraar noch mijn informatie doorgegeven. En nu mag ik de volledige schade die niet door mij veroorzaakt is betelen. Wees gewaarschuwd, deze bemiddelaar bemiddeld niet in UW belang!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 1.