Alopecia hair solutions in Nieuwegein

Er is een oplossing.....

Over Alopecia hair solutions

Alopecia hair solutions valt onder de rubriek kapper in Nieuwegein.

Wanneer u door ziekte of chemotherapie uw haar verliest is dat voor vele een zeer vervelende ervaring. Gelukkig bestaat er een oplossing, bij Alopecia hair solutions kunt u namelijk terecht voor het laten aanmeten van een haarstukje of een pruik. Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor een toupet of extensions.

Bij Alopecia hair solutions krijgt u veel persoonlijke aandacht, zo komen we gezamenlijk tot een goede en door u gewenste oplossing. Als één van de weinige haarwerkbedrijven hebben we een eigen atelier. Zo kunnen alle reparaties correcties en aanpassingen hier worden uitgevoerd. Zo ook het creëren van haarwerken op uw aanwijzingen. Ook zijn wij gespecialiseerd in kroeshaar (black hair) en werken we veel met Brazilian en Kinky haar.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Alopecia hair solutions uit de rubriek kapper uit Nieuwegein is gevestigd aan de Ketlaan 2 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-8775842.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij Alopecia hair solutions zijn o.a. :