Adelante Talenten in Nieuwegein

Adelante Talenten: Spaanse cursussen en lessen.

Over Adelante Talenten

Adelante Talenten valt onder de rubriek opleiding uit Nieuwegein.

De drijvende kracht achter Adelante Talenten is Tatiana Togni-Daza Robledo. Tatiana is een tolk/vertaler Nederlands - Spaans en Spaans - Nederlands. Daarnaast is Tatiana docente Spaans voor kinderen, jongeren en volwassenen. U kunt bij Adelante Talenten ook terecht voor online cursussen.

Tatiana is kort geleden ook begonnen met het vertalen en ondertitelen van video's en korte films naar het Spaans. In het verleden heeft Tatiana gewerkt met Latijns-Amerikaanse films en cultuur documentaires.

Tatiana heeft onder andere de volgende opleidingen gevolgd:

- De opleiding voor Docenten Spaans ELE van Instituto Cervantes Utrecht (2011) en Máster van Vertaalkunde, Taalwetenschap, CAT-tools en Maatschappijkennis van de Hogeschool voor Tolken en Vertalen Utrecht (2015).

Adelante Talenten is gericht op het begeleiden en coachen van hoogbegaafde kinderen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, het geven van Spaanse lessen en tolken en vertalen Spaans - Nederlands. Ook helpt Tatiana met het Nederlands leren voor inburgering.

U kunt de Facebook pagina bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Adelante Talenten? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Adelante Talenten uit de rubriek opleiding uit Nieuwegein is gevestigd aan de Aart de herder hagen 14 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34321315.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Adelante Talenten zijn o.a. :